Skip to main content

Wat gebeurt er met de containerwoningen?

Wellicht heeft u al gezien dat de containerwoningen op de hoek Damsterdiep-Eltjo Ruggeweg enige tijd leeg hebben gestaan. Op 20 december is de eigenaar begonnen met het weghalen van de containers. In dit bericht leest u over de werkzaamheden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De containerwoningen zijn weggehaald omdat we archeologische en milieukundige onderzoeken moeten uitvoeren. Deze onderzoeken doen we zodat we ons goed kunnen voorbereiden op toekomstige bouwactiviteiten. Als de onderzoeken klaar zijn zaaien we het terrein in met graszaad en laten we het netjes achter zodat we het goed kunnen beheren.

Wat gaat u hiervan merken?

Met het weghalen van de containerwoningen verdwijnen ook de bijbehorende parkeerplaatsen direct rond het complex. De rij parkeerplaatsen voor de containerwoningen langs het gras blijft. In de afbeelding is met een rode rechthoek aangegeven welke parkeerplekken verdwijnen. In totaal blijven er tijdelijk zo’n 20 openbare parkeerplekken over. Het kan gebeuren dat we voor werkzaamheden zo nu en dan een gedeelte van de overgebleven parkeerplekken nodig hebben. Deze worden dan duidelijk afgezet.

Heeft u vragen?

Kom dan eens langs tijdens ons inloop spreekuur op Damsterdiep 271, elke woensdag tussen 14:00 en 16:00 uur. U kunt ons ook bereiken op info@stadshavens.nl of 050 700 1924. Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Het team van Stadshavens B.V.